Održana konferencija za medije o provedbi projekta Hrvatski dom u centru
15/01/2019
O budućnosti Hrvatskog doma odlučujmo zajedno
25/01/2019
Show all

Radionica Medijske kampanje i javni nastupi

KAoperativa organizira u okviru projekta Hrvatski dom u centru prvu edukativnu projektnu aktivnost, radionicu „Medijske kampanje i javni nastupi“. Radionica će se održati 23. i 24. siječnja 2019. godine, od 9.30 i 15.30 sati u prostoru Male scene HD.

Voditelj radionice je novinar Milan Koštro iz zagrebačke agencije Panda komunikacije. Svrha radionice je okupiti predstavnike nositelja i partnera projekta, djelatnike javnih ustanova u kulturi te zaposlenike, članove i voditelje udruga koje djeluju u području kulture kako bi se podigla razina znanja i vještina u provedbi medijskih kampanja te odredili komunikacijski ciljevi s naglaskom na sudioničko upravljanje u kulturi.
Interes za radionicu bio je velik te će okupiti oko 30 polaznika, predstavnike brojnih udruga u kulturi te djelatnike Grada Karlovca, ustanova u kulturi i Turističke zajednice Grada Karlovca.
Radionica se provodi u 2 modula po 6 sati, a temeljiti će se na participativnim metodama prenošenja znanja i vještina, zajedničkom određivanju komunikacijskih ciljeva i ključnih poruka projekta, interaktivnim prezentacijama te vježbama.

HRVATSKI DOM U CENTRU.
KULTURA PRIPADA SVIMA.

Projekt Hrvatski dom u centru provodi Savez udruga KAoperativa u partnerstvu s Gradom Karlovcem. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1 947 612,50 kn. Sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, program Učinkoviti ljudski resursi, u iznosu 1 655 470,63 (85%).
Projekt traje 24 mjeseca, od 29. listopada 2018. godine do 29. listopada 2020. godine. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Saveza udruga KAoperativa.
KONTAKT:
Savez udruga KAoperativa
Jurja Haulika 22, Karlovac
Mob: +385 95 322 1214
e-mail: kaoperativa@gmail.com
web: www.kaoperativa.org
Facebook: KAoperativa / MalaScena HD
Informacije o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr

KAoperativa
KAoperativa
Savez udruga KAoperativa okuplja organizacije civilnog društva koje se bave organiziranjem i produkcijom programa nezavisne kulture i javnim zagovaranjem za promjenom institucionalnog i društveno-kulturnog okvira te poboljšanje uvjeta za rad na području nezavisne kulture u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji.