Promocija izdanja o sudioničkom upravljanju: Uradimo zajedno. Prakse i tendencije sudioničkoga upravljanja u kulturi u Republici Hrvatskoj
10/12/2018
Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Programskog vijeća Male scene Hrvatskog doma
04/01/2019
Show all

Poziv na iskaz interesa za korištenje male scene Hrvatskog doma u 2019. godini

Savez udruga KAoperativa poziva udruge u kulturi, udruge mladih i za mlade i sve ostale zainteresirane udruge, društva, grupe i pojedince da najkasnije do 31. prosinca 2018. godine ispune obrazac za iskaz interesa za korištenjem prostora Male scene Hrvatskog doma i pripadajućih prostorija počevši od 1. siječnja do 31. prosinca 2019. godine.

Poziv služi za što bolje raspoređivanje korisnika male scene obzirom na njihove već postojeće i planirane programe. Nakon javnog poziva i dalje će biti moguće prijavljivati programe putem obrasca za prijavu događanja.

Na ovaj način želi se osigurati prostor za rad i razvoj nezavisne scene i kulture mladih i za mlade u Karlovcu i pružanje podrške provođenju koncertnih, audio vizualnih, glazbeno scenskih, izložbenih, plesnih, edukacijskih, performing, produkcijskih i novomedijskih djelatnosti.

Prijava se podnosi isključivo elektroničkim putem a nalazi se na ADRESI

KAoperativa
KAoperativa
Savez udruga KAoperativa okuplja organizacije civilnog društva koje se bave organiziranjem i produkcijom programa nezavisne kulture i javnim zagovaranjem za promjenom institucionalnog i društveno-kulturnog okvira te poboljšanje uvjeta za rad na području nezavisne kulture u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji.