Započeo projekt Hrvatski dom u centru
05/11/2018
KAoperativa: Tribina u Gimnaziji Karlovac – Otići ili ostati: mobilnost i migracija mladih
15/11/2018
Show all

Natječaj za upravitelja Malom Scenom HD 2019.

Grad Karlovac raspisao je natječaj za upravitelja Male scene Hrvatskog doma na razdoblje od 36 mjeseci odnosno od 1.1.2019. do 31.12.2021. godine. Upravljanje će se temeljiti odredbama Pravilnika o upravljanju, korištenju i radu Male scene Hrvatskog doma od 6. studenog 2018. godine.

Model upravljanja temeljit će se na zajedničkoj suradnji Grada Karlovca i jedne ili više povezanih organizacija civilnog društva kako bi se osigurao prostor za razvitak i rad nezavisne kulturne i društvene scene i kulture mladih i za mlade u Karlovcu, pružanja podrške provođenju koncertnih, audio vizualnih, glazbeno scenskih, izložbenih, plesnih, edukacijskih, performing, produkcijskih i novomedijskih djelatnosti, a u sklopu provedbe Gradskog programa za mlade grada Karlovca 2015.-2018. i Strategije kulturnog razvoja grada Karlovca.

Na natječaj se mogu javiti jedna ili više povezanih organizacija civilnog društva, koja je upisana u Registar udruga i Registar neprofitnih organizacija, djeluje na području grada Karlovca te ima sjedište u gradu Karlovcu i koja je programski usmjerena na rad s mladima te provođenje aktivnosti za razvitak nezavisne kulturne scene, a što je razvidno iz ciljeva i popisa djelatnosti u statutu organizacije.

Rok za prijavu na natječaj je 7. prosinac 2018. godine, a sva pitanja vezana uz ovaj Natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte: davorka.radovic@karlovac.hr.

LINK NA JAVNI POZIV I NATJEČAJNU DOKUMENTACIJU

KAoperativa
KAoperativa
Savez udruga KAoperativa okuplja organizacije civilnog društva koje se bave organiziranjem i produkcijom programa nezavisne kulture i javnim zagovaranjem za promjenom institucionalnog i društveno-kulturnog okvira te poboljšanje uvjeta za rad na području nezavisne kulture u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji.