Radionica „Menadžment u kulturi“
05/03/2019
Prijavite se na radionicu DJ-anja na Maloj sceni
11/03/2019
Show all

Mala scena: Započeo tečaj Oblikovanje scenske rasvjete

Na Maloj sceni Hrvatskog doma održana je prva radionica u sklopu tečaja oblikovanja scenske rasvjete.

Sudionici su upoznati sa standardnim vrstama opreme koje se koriste pri oblikovanju scenske rasvjete namijenjene klupskim događanjima i programima na otvorenom.
Osim upoznavanja s tehničkom opremom, polaznici su naučili osnove rada sa softverom za upravljanje rasvjetom i na licu mjesta su kroz praktičan rad i stručno vodstvo izvodili jednostavne vježbe osvjetljavanja zatvorenog prostora.
Voditelj radionice je Damir Laić
Radionički program nastavlja se 3. travnja, također u večernjem terminu.
Kroz sudjelovanje u edukativnom programu sudionici imaju jedinstveno iskustvo, upoznati se sa cijelim procesom postavljanja rasvjete za koncerte i klubske večeri. Kroz praktičan rad polaznici/ce će naučiti kako pozicionirati rasvjetna tijela, njihov intenzitet, boju i projekciju, načine i mogućnosti kontroliranja i programiranja rasvjete.
Program provodi Savez udruga KAoperativa uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u sklopu projekta „Scena za sve“ / Klub za mlade , Zaklade Kultura nova, Grada Karlovca i Karlovačke županije.
Sadržaj ove medijske objave odgovornost je Saveza udruga KAoperativa.

KAoperativa
KAoperativa
Savez udruga KAoperativa okuplja organizacije civilnog društva koje se bave organiziranjem i produkcijom programa nezavisne kulture i javnim zagovaranjem za promjenom institucionalnog i društveno-kulturnog okvira te poboljšanje uvjeta za rad na području nezavisne kulture u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji.