Ljetna KAoperativa – bogata ponuda u Karlovcu
13/07/2016
KAoperativa u Mariboru
24/10/2016
Show all

Mala Scena ponovno u akciji

 

Proteklog vikenda realizirali su se dugogodišnji planovi oživljavanja kluba mala scena. Uz muziku benda Self Proclaimed i nostalgične izložbe fotografija iz minulog doba pod nazivom “Nekad u Hrvatskom”, karlovački tinejdžeri su još jednom imali priliku vidjeti gdje su odrastali njihovi roditelji.

Otvaranju male scene Hrvatskog doma prisustvovali su, uz neumoljivu ekipu mreže KAoperativa koja je ujedno najvećim dijelom zaslužna za ovaj događaj, i gradski poglavari, te veliki broj građana/ki svih dobi što je potvrda da je gradu nedostajao pravi urbani prostor. Upravo ta raznolikost generacija i stilova doprinijela je da mala scena i prostor oko Hrvatskog doma nalikuju poznatijim europskim središtima.

 

Otvorenje je počelo nastupom zbora Glasnice koji već neko vrijeme vježba u na “sceni”, projekcijom fotografija portala KAfotka „Nekad u Hrvatskom“ i projekcijom filma o klubu i ekipi koja je radila na preuređenju proteklih mjeseci. Nakon ulaska u novouređene prostorije oslikane radovima karlovačkih umjetnika, ekipa se zabavila uz dj Ivku i Omena do sitnih sati.

Prilikom samog otvorenja, Domagoj Šavor, kao pravi upravitelj, predstavio je bogati program koji očekuje sve posjetitelje do kraja godine. Ovim je ujedno najavljena glazbena euforija nadolazećeg vikenda uz bend After je bolji od Partya, poznatiji kao ABOP. Riječ je o zadivljujućem elektroničkom miksu čija popularnost eksponencijalno raste, stoga ga nipošto nemojte propustit.

Do kraja godine, na sceni će uz glazbene koncerte biti održane i brojne radionice o kojima možete dobiti više informacija putem Facebook stranice KAoperative i Facebook stranice male scene.

KAoperativa
KAoperativa
Savez udruga KAoperativa okuplja organizacije civilnog društva koje se bave organiziranjem i produkcijom programa nezavisne kulture i javnim zagovaranjem za promjenom institucionalnog i društveno-kulturnog okvira te poboljšanje uvjeta za rad na području nezavisne kulture u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji.