KAoperativa upravlja malom scenom Hrvatskog doma
27/06/2016
Mala Scena ponovno u akciji
03/10/2016
Show all

Ljetna KAoperativa – bogata ponuda u Karlovcu

 

Iza sebe tako imamo Street Art KArneval, Liquidnight Infinity, Udar Groma, LED fest, Ljetnu KAbinu, Kunstbunker music & art Festival i još mnogo drugog zanimljivog sadržaja.

Ljeto je došlo, a s njime i mnoštvo prekrasnih događanja u Karlovcu, u kojima su posjetitelji mogli uživati protekla dva vikenda. Glavni razlog za tako bogatu ponudu u ovo doba godine u velikoj mjeri leži u sudjelovanju u proslavi Dana Grada Karlovca. Iza sebe tako imamo Street Art KArneval, Liquidnight Infinity, Udar Groma, LED fest, Ljetnu KAbinu, Kunstbunker music & art Festival i još mnogo drugog zanimljivog sadržaja na kojem su članice KAoperative radile čitavu godinu.

Višegodišnji trud i napor doveli su do značajnog napretka u suradnji Grada i civilnog sektora, te napokon možemo reći da je razbijena stigma da će civilni sektor posustati pred problemima. U proteklih par mjeseci turbulentno stanje u državi umalo je uništilo cjelogodišnje zalaganje značajnim smanjenjem potpora za projekte, no zahvaljujući volji i spremnosti za rad, KAoperativa je uspjela održati plan i program predviđen za ovu godinu.

Upravo zbog upornosti i neumoljivosti njezinih članica, opet nas očekuju brojna događanja, poput Riječnog kina (15.7.-7.8.), Foto dana mladih (22.-26.8.), PickUp Music Festivala (24.-25.8.), Four River Film Festivala i Filmske revije djece i mladeži (6.9-10.9.) te Karlovac Dance Festival. Na jesen počinje i cjelotjedni program u prostorima Male Scene koja polako, ali sigurno postaje alternativni društveni centar grada. Podsjećamo, u travnju je KAoperativa odabrana za upravitelja Male Scene, te od tada neumorno radi na njezinoj promociji. Ostvareni rezultati vidljivi su kroz bogati program koji obuhvaća čitav niz mogućnosti za razvoj glazbenih i drugih potencijala karlovačke mladeži, stoga od početka rujna pa sve do kraja godine gotovo najavljujemo popunjene termine. Vikendima će se tako na Sceni održavati koncerti i partiji dok će preko tjedna biti organizirane razne radionice, live snimanja i gomila drugog sadržaja o kojem ćemo vas pravodobno obavještavati.

 
Više o aktivnosti KAoperative kao i drugih srodnih organizacija u Karlovcu potražite na Facebooku
KAoperativa
KAoperativa
Savez udruga KAoperativa okuplja organizacije civilnog društva koje se bave organiziranjem i produkcijom programa nezavisne kulture i javnim zagovaranjem za promjenom institucionalnog i društveno-kulturnog okvira te poboljšanje uvjeta za rad na području nezavisne kulture u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji.