LiquidNight w/FABIAN Jakopetz

LiquidNight w/FABIAN Jakopetz

Po prvi put u Karlovac na LiquidNight event dolazi FABIAN JAKOPETZ

– FABIAN JAKOPETZ –
* DJ / producer / promoter *
Još kao dijete svirao je gitaru u raznim bendovima, ali svoj put nije pronašao u izražavanju živim instrumentima. S obzirom na to da je cijeli život uz starijeg brata bio pod utjecajem elektronske glazbe, već kao maloljetnik je započeo glazbenu DJ karijeru pod imenom DJ Dechko koja je profesionalno započela 2003. godine i u kratkom roku postigao uspjeh na lokalnoj sceni elektronske glazbe. U to vrijeme nastupao je na svim važnijim projektima i programima u Hrvatskoj koji su mu omogućili masivnu eksponiranost i trajnu povezanost s publikom te nakupljanje sadavelikog iskustva koje je kroz godine isprofilirao u svojevrsni floor-feeling koji koristi kako bi uvijek zadovoljio mase rasplesanih i nasmijanih ravera na plesnom podiju. Stilovi koje dinamično svira su fuzija Techno, Techouse, House, Progressive i Minimal glazbe, iako u kreativnom žaru zna iznenaditi i s koječim drugim van “zacrtanih linija žanra”.Paralelno s DJ karijerom počeo se baviti i produkcijom elektronske glazbe, pa je kroz godine rada stekao glazbeno samopouzdanje koje je 2009. urodilo prvim glazbenim izdanjem za legendarni Bonzai Records. S tim izdanjem probio je led svoje karijere koja je od tad u apsolutnoj uzlaznoj putanji pa su uskoro uslijedila nova izdanja za velike i poznate svjetske izdavačke kuće kao što su: Funk ‘n Deep Records, Baroque Records, Sony Music Entertainment, Yin Yang Records, ZYX Music, te mnoge druge.
Važno je napomenuti da je jedan od rijetkih Hrvata koji je imao priliku surađivati u produkciji s toliko velikana svjetske elektronske glazbe od kojih su neki i nominirani za grammyja ili pobjednici istog. Valja nabrojati ljude kao što su: Tiesto, Spartaque, Jerry Ropero, Eddie Amador, Dolby D, Dino Maggiorana (ex Phunk Investigation), Ali Wilson, Nihil Young, Andrea Roma, Pierre Deutschmann, AnGy KoRe, Daniele Petronelli, Arkatec a.k.a. Thomas Penton, Darmec, Airwave, Alen Milivojevic, Dario Sorano, RanchaTek, TKNO, Forest People, Mario De Bellis…
Brojna glazbena izdanja otvorila su mu vrata na internacionalnom planu pa je počeo nastupati i van Hrvatske (Njemačka, Italija, Austrija, Nizozemska, Francuska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina). Osim što je aktivan DJ i producent, Fabian Jakopetz je i uspješan organizator evenata elektronske glazbe, koje organizira sada već cijelu jednu dekadu.
Od uvijek je od volje za širenjem informacija, razmjenom mišljenja, pomaganjem mladih i perspektivnih producenata i DJ-a, pa je tako svoj cijeli rad zaokružio radijskom emisijom “House Tuner” koja se emitirala na radio frekvenciji i internet streamu.

SOCIAL NETWORK links:
FB fan page: facebook.com/fjakopetz
Soundcloud: soundcloud.com/fabian-jakopetz
Mixcloud: mixcloud.com/fabianjakopetz
Beatport: tinyurl.com/fjbeatport

Phill Dam

Matej Hulak

Vladimir Mrkša

Thaitoy Tom

Start: 23h
Participacija: 30kn

Organizira: udruga Infinitum

Date

velj 21 2020

Time

08:00 - 18:00
Kategorije

Comments are closed.