Egzoterra pres. Harmoniums

Egzoterra pres. Harmoniums

EGZOTERRA KOLEKTIV PREDSTAVLJA JOŠ JEDAN DOPRINOS PSIHODELIČNOJ SCENI KROZ STAPANJE

Egzoterra Kolektiv nastavlja s okupljanjima, ovog puta kroz tematiku <>-organizama koji se hrane ritmom i vibracijama, inspiriranu znanstveno – fantastičnim djelom poznatog američkog satiričnog spisatelja Kurt-a Vonnegut-a – Sirens of Titan. Svrhom promocije psihodelične scene, sljedeće događanje u nizu održat će se u subotu, 28.03. u prostoru kluba Mala Scena.

Organizatori Egzoterre garantiraju fenomenalan provod svim ljubiteljima psihodeličnih zvukova, a u Karlovac dovode četveročlanu ekipu koja će svojom alkemijom žanrova držati plesni podij sve do 6 u jutro. Zaslužni za otvaranje portala na putanji Mala Scena – spilje na Merkuru (navodno stanište Harmoniums;, bit će Dalton Trance Teleport (Mystic Sound Records), koji će ujedno predstaviti svoje novo produkcijsko djelo, album 'Oriental Chillstronomy'; Donnie Darko (Horizons, organizator Mystic Mountain Festivala); Tesla Principle (BooM records, susjednog Elysium Island Festivala| RS), te Tranceported Man (Regeneration).

Glazbeni program popratit će i posebno dizajnirani ambijent prostora, real-time, vizualni program koji prati glazbu kroz VJ-ing; interpretacije autora Mavra iz Zagreba. Događanje je ostvareno u suradnji s regijskom suradnjom kolektiva Snailydelic (RS) koji će biti zaduženi za dekoraciju prostora, te ekipom iz Roadtrippers Soundsystem – bazom za zvučno okruženje, te izvorom hrane za naše planetarne goste – Harmoniums-e.

Početak je u 21 sat, a partijat će se sve do 6 ujutro, uz cijene participacije 30 kuna do ponoći, a 40 kuna nakon ponoći.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/631123024355744

Date

ožu 28 2020 - ožu 29 2020

Time

22:00 - 06:00

Cost

30 (do 24) - 40 kn

Info

Read More

Lokacija

Mala Scena HD
Kategorije

Organizator

Pagod
REGISTER

Odgovori